Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 17:46

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα της Καλαμάτας ‘80 από την ισχυρή Παλλήνη

Γράφτηκε από τον

 

Παρά την καλή παρουσία της η Καλαμάτα ‘80 δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα προχθές στην Παλλήνη, όπου γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 3-1 σετ.

Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία έγινε πιο δύσκολη, και πλέον στα επόμενα 5 παιχνίδια η Καλαμάτα ‘80 θα πρέπει να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων που επίσης αγωνίζονται για την παραμονή τους.

Σε ό,τι αφορά το προχθεσινό ματς, συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν οι αθλητές της Καλαμάτας ‘80 για να διεκδικήσουν τη νίκη ώστε να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ομως είχαν κάποιες στιγμές αδράνειας, από αυτές που έχει παρουσιάσει η ομάδα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια τη φετινή σεζόν - και παρότι πήρε το πρώτο σετ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Σίγουρα είχαν εξ αρχής δύσκολο έργο απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου, όμως άξιζαν καλύτερη τύχη.

Τα σετ: 21-25, 25-21, 25-13, 27-25.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Χρ. Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Μανιατέας, Μαδούρας, Αγγελής, Μπεσσής, Ντάκουρης, Εξαρχέας (λ), Αρ. Χανδρινός (λ), Μητρόπουλος, Χρ. Βλάσσης, Σαμουήλ, Σπ. Χανδρινός, Παπαντωνίου.