Σάββατο, 08 Ιανουάριος 2022 11:23

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Για το πρώτο βήμα ανόδου με Αθλο Ορεστιάδας

Γράφτηκε από τον

Εννέα νίκες σε 10 αγώνες πανηγύρισε η Καλαμάτα ‘80 στην πρώτη φάση της Pre League βόλεϊ ανδρών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και μαζί το εισιτήριο για τον όμιλο της ανόδου, που ξεκινά σήμερα.

Οι “λύκοι” μαζί με τον Α.Σ. Κέρκης Σάμου και την ΑΕΚ από τον Α’ όμιλο και τους Πήγασο Πολίχνης, Αριστοτέλη Σκύδρας και Άθλο Ορεστιάδας από τον Β’ όμιλο, είναι αυτές που θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια ανόδου στη Volley League. Θα γίνει ένα πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών και η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση, θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για την Volley League, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2-5, θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση, διεκδικώντας μια ακόμη απευθείας θέση ανόδου, αλλά και μια θέση σε αγώνα μπαράζ ανόδου για την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.
Η Καλαμάτα ‘80 ξεκινά με δύο εντός έδρας ματς κόντρα σε Αθλο Ορεστιάδας και Αριστοτέλη Σκύδρας, με την ομάδα της Ορεστιάδας να είναι το πρώτο στη σειρά εμπόδιο. Στα άλλα ματς της πρεμιέρας του Γ’ ομίλου ανόδου, θα παίξουν ο Πήγασος Πολίχνης με τον Α.Σ. Κέρκης και ο Αριστοτέλης Σκύδρας με την ΑΕΚ.
Η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό τον Αθλο, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο.
Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και την συμπαράσταση 125 φιλάθλων, που σύμφωνα με τα νέα μέτρα, επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο.
Η διοίκηση σε ανακοίνωση της σημειώνει ότι τα εισιτήρια εξαντλούνται και δεν θα πωλούνται έξω από το γήπεδο “Παρά μόνο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας. Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης. Όσο άδικο και να βρίσκουμε και εμείς τον δραματικό περιορισμό των επιτρεπόμενων θεατών, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους κανόνες και να συμμορφωθούμε. Όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε ζωντανά σε live streaming στο YouTube σε συνεργασία με το best-tv.gr.”, καταλήγει η ανακοίνωση.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στην 1η αγωνιστική στον όμιλο της ανόδου στην Pre League Ανδρών έχουν ως εξής:

Σήμερα

Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Κέρκης Σάμου, 5 μ.μ.
Βασιλειάδης, Τοσουνίδης
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΕΚ, 6 μ.μ.
Παπαδογούλας, Δαλκιράνης
Καλαμάτα ‘80 - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας, 6 μ.μ.
Γεροθόδωρος, Χανδρινός