Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 15:37

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Δεύτερος ο Ακρίτας σε διεθνές τουρνουά στη Ναύπακτο

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Δεύτερος ο Ακρίτας σε  διεθνές τουρνουά στη Ναύπακτο

Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσεις ολοκλήρωσε ο Α.Ο. Ακρίτας την παρουσία του στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από τις 25 έως και τις 27 Ιουνίου.


Η Καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ, που ήταν πιο δυνατή ομάδα και επικράτησε με 3-0. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ακρίτας φτάνει μέχρι το τελικό, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η φετινή του παρουσία ήταν και η πιο επιτυχημένη στο τουρνουά.
Η Καλαματιανή ομάδα στον προημιτελικό αντιμετώπισε την διοργανώτρια Ομόνοια Ναυπάκτου, σε ένα παιχνίδι που είχε ανατροπές στο σκορ, η διαφορά ήταν στο σέρβις με τον Ακρίτα να κερδίζει με 3-1 σετ. Τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά ο Ακρίτας αντιμετώπισε στον ημιτελικό την OK Volero Pale από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ο Ακρίτας ήταν καλύτερος τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στον αγώνα φτάνοντας στη νίκη με 3-0 σετ και ταυτόχρονα πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης η συμμετοχή των ομάδων στο ενημερωτικό πρόγραμμα του STRONGME σε θέματα που αφορούν τα κορίτσια στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας αλλά και τη ενήλικης ζωής τους.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

1η ημέρα
Προημιτελικοί

ΑΟ Ακρίτας – Ομόνοια Ναυπάκτου 3-1
Rocallumera – ΑΟ Αρατος Κιάτου 3-0
ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ – Σπαρτιατικός 3-0
OK Volero pale – ΑΠΣ Αλιμου 3-2

2η ημέρα
Ημιτελικοί


ΑΟ Ακρίτας – OK Volero pale 3-0
ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ – ΑΟ Αρατος 3-0

Θέσεις 5-8
Ομόνοια – ΑΠΣ Αλιμου 3-0
Σπαρτιατικός – Rocallumera 3-0

3η ημέρα
Τελικός
ΑΟ Ακρίτας – ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ 0-3

Μικρός τελικός
OK Volero pale – ΑΟ Αρατος 3-2

Θέσεις 5-6
Σπαρτιατικός – Ομόνοια 3-0

Θέσεις 7-8
ΑΠΣ Αλιμου – Rocallumera 3-1