Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 14:47

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πριμ για την ιστορική πρόκριση στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας και θα διεκδικήσει το τρόπαιο είτε με την Καλαμάτα, είτε με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Η ομάδα της Θουρίας απέκλεισε σε διπλά μάλιστα παιχνίδια (0-1 και 1-1) την περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας Κυπαρισσία, η οποία στόχευε και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία για το νεοφώτιστο στην Α' τοπική Πανθουριακό.
Γι' αυτό και ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος μετά τη λήξη του προχθεσινού ημιτελικού βρέθηκε στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε πριμ (δεν έγινε γνωστό το ποσό) στους παίκτες. Να σημειωθεί ακόμα ότι παραμονές του αγώνα έκανε το τραπέζι στην ομάδα, γεγονός που φανερώνει το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.
Ο Γιώργος Αγυρόπουλος, ο προπονητής που οδήγησε τον Πανθουριακό στην ιστορική πρόκριση, δηλώνει στο "Notosport": "Υπερήφανος για τους παίκτες μου. θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί απέδειξαν ότι έχουν ψυχή, πάθος. Πίστεψαν πολύ στην πρόκριση και μας έκαναν όλους υπερήφανους. Είναι σίγουρα μια ιστορική στιγμή". 
Οσο για το τι προσμένει στον τελικό είπε: "Δεν σκεφτόμαστε για την ώρα τον τελικό, γιατί έχει καιρό μέχρι να διεξαχθεί και στρέφουμε την προσοχή στο πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Εμείς θέλουμε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη γιορτή και να το χαρούμε".
Για το προχθεσινό ημιτελικό, ο Γ. Αργυρόπουλος παραδέχτηκε ότι: "Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με αρκετό άγχος και η Κυπαρισσία κυριάρχησε σε όλους τους τομείς. Το 0-1 όμως κράτησε ζωντανούς και στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε κάποια πράγματα με εσωτερικές αλλαγές και τις αλλαγές από τον πάγκο. Ημασταν αποφασισμένοι να ανατρέψουμε την κατάσταση, πιέσαμε και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Μετά δεν δεχτήκαμε κάποια πίεση". 
Η συνέχεια για τον Πανθουριακό περιλαμβάνει την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Διαβολίτσι για την 14η αγωνιστική της Α' τοπικής. Σε αυτή δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Βιδάκης, Χαρμπίλας, Αλ. Σεφεράσι και πιθανότατα και ο Κωνσταντόπουλος.