Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 14:50

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-2: Μπήκε στην προνομιούχο 3άδα

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-2: Μπήκε στην προνομιούχο 3άδα

Η Α.Ε. Αβίας επικράτησε με 3-2 του Απόλλωνα Πεταλιδίου χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία και μπήκε στην προνομιούχο 3άδα, που οδηγεί στην Α' τοπική.


Αν και από τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος φαίνεται να δυσκολεύτηκε η ομάδα του Κάμπου κέρδισε δίκαια και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Αναγέννησης στο Ασπρόχωμα, την έπιασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 τοπικής.
Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν ο Ξαρχάκος είχε ευστοχήσει στο 55' σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Τζανετέα. Ο έμπειρος επιθετικός έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, αλλά αν ευστοχούσε θα μείωνε στο συγκεκριμένο λεπτό σε 2-1, κάτι που έκανε λίγα λεπτά αργότερα.

Τα γκολ

Στο 26' Φετάχου με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 59' ο Ηλ. Γεωργίκος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από αμυντικό πέτυχε το 2-0. Στο 64' ο Ξαρχάκος με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 78' ο Φετάχου  "έκοψε" την μπάλα στον Αν. Βαβαρούτσο και αυτός με σουτ "έγραψε" το 3-1. Στο 85' ανατροπή του Σαρατσιώτη από τον Ν. Γεωργίκο και πέναλτι. Ο Ξαρχάκος ευστόχησε από τα 11 βήματα και μείωσε σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Διαιτητής ήταν Καστανάς.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Π. Πολυμενέας, Γ. Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Γκλίκα (65' Γιαννέας), Ψαρρέας (30' λ.τρ. Μανιατέας), Δ. Πολυμενέας, Φετάχου, Ν. Γεωργίκος, Ηλ. Γεωργίκος (80' Κουραμπάς), Αν. Βαβαρούτσος.
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος (70' Κοστόβ), Πανταζόπουλος (50' Τσερίκου), Καπρούλας, Κουτσολίας, Στασινός (70' Σαρατσιώτης), Παναγόπουλος, Μπογκντάνι, Αρ. Δαμήλος, Ξαρχάκος, Α. Χρονόπουλος.