Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 13:33

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δίνει ευκαιρίες στους μικρούς ο Μπουραντώνης

Γράφτηκε από τον

Ετοιμοι για το ντεμπούτο τους στην ανδρική ομάδα είναι οι Γιάννης Δημόπουλος και Περικλής Δημητρίου.

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές θα κλείσουν τα 14 το Γενάρη και υπολογίζονται πλέον από το Σωτήρη Μπουραντώνη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1.
Ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει ευκαιρίες σε δύο ακόμα μικρούς σε ηλικία παίκτες ώστε να δείξουν το ταλέντο τους. Η Ομόνοια διαθέτει άλλωστε ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ στην κατηγορία και με αυτή τη συνταγή θα πορευτεί και στο δεύτερο γύρο.
Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος συγκέντρωσε 20 βαθμούς και απέχει έξι βαθμούς από τη προνομιούχο τρίτη θέση. Η άνοδος δεν αποτελεί βασικό στόχο, αλλά η Ομόνοια θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και ο απολογισμός θα γίνει στο φινάλε.
Σε αυτή την προσπάθεια μπορεί να υπολογίζει και στο μέσο Δημήτρη Μπάλα, ο οποίος λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή, μιας και αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά υπέστη ρήξη χιαστών. Επέστρεψε όμως και μάλιστα πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και σκόραρε κόντρα στη Μικρομάνη. Στο ρόστερ θα ενταχθεί και ο Θοδωρής Τσόπελας, εφόσον όμως αποδεσμευτεί από τη Χώρα. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Αναζίκος, ενώ ο Ντόκο βρίσκεται στο 'στόχαστρο" ομάδων και ίσως παραχωρηθεί.
Αγωνιστικά, η Ομόνοια έδωσε χθες φιλικό ματς με την ΑΕΚ Καλαμάτας και την προσεχή Κυριακή θα δώσει ένα ακόμα τεστ με αντίπαλο τη Μάνη, στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Εκτός παραμένει μόνο ο τραυματίας Πέτροβας.