Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 17:16

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία", λέει ο Μπαστακός για το ντέρμπι με ΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Μια.. ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική βρίσκεται ο Τσικλητήρας μετά την 9η διαδοχική νίκη στην Καλαμάτα με 2-1 επί του Α.Ο. Φαραί. Η ομάδα της Πύλου διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από τη δεύτερη Κυπαρισσία και ξέφυγε οχτώ βαθμούς από τον τρίτο Πάμισο.

Την προσεχή αγωνιστική ο πρωτοπόρος υποδέχεται την Κυπαρισσία και με νίκη βγάζει μαθηματικά νοκ - άουτ τον ΑΟΚ, ενώ και με ισοπαλία θα αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, μιας και θα απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές.

Ουδείς όμως στην Πύλο σκέφτεται κάτι άλλο για την Κυριακή, εκτός από τη νίκη.

"Οσο δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι βαθμολογικά, όλοι είναι μέσα στο κόλπο και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία στο ντέρμπι. Πάμε μόνο για τη νίκη", δηλώνει στο "Notosport" ο Αγγελος Μπαστακός μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια ενόψει του καθοριστικού ντέρμπι. 

Ο έμπειρος αμυντικός κάνει λόγο για τελικό και ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί στο δεύτερο γύρο. Η ψυχολογία άλλωστε είναι στα ύψη μετά το διπλό του Σαββάτου στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης", ενώ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων.

Για το νικηφόρο παιχνίδι με τον Α.Ο. Φαραί, ο Α. Μπαστακός σημείωσε ότι:  "Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα και το γήπεδο είναι μικρό και δεν μας βοηθά. Ημασταν συγκεντρωμένοι και πολύ καλοί από τακτικής πλευράς.  Μπορώ να πω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια και κερδίσαμε δίκαια".

 

Ο Τσικλητήρας στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με την Κυπαρισσία, όπου αν δεν ηττηθεί, θα μπορεί να σκέφτεται τα… μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.