Τετάρτη, 17 Μαϊος 2017 13:20

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Αισιοδοξία για παραμονή στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Αισιοδοξία για παραμονή στη Γ' εθνική

Αισιοδοξία για την παραμονή στη Γ' εθνική υπάρχει στη Δόξα Μεγαλόπολης μετά την εντός έδρας νίκη της με 2-1 επί του Παναργειακού.

Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Κατσούλας με δηλώσεις του χθες στο "Notosport": «Μετά τη νίκη επί του Παναργειακού υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή. Πρέπει να παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί από τη στιγμή υπάρχουν ελπίδες. Βέβαια όπως για εμάς είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Αιολικό έτσι και για το Ζευγολατιό είναι το ίδιο δύσκολο το ματς με την Αχαϊκή. Εμείς πρέπει να πάμε στη Μυτιλήνη, να κάνουμε το καλύτερο, που είναι η νίκη και να περιμένουμε. Μπορούμε να κτυπήσουμε το παιχνίδι, αλλά όπως προανάφερα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η παραμονή στην κατηγορία».

Η Δόξα Μεγαλόπολης ισοβαθμεί με το Ζευγολατιό στην τελευταία θέση, όπου έχουν 25 πόντους, ενώ η ομάδα της Κορίνθου έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

 

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αιολικό ξεκίνησε χθες και ο κ. Κατσούλας για την ώρα δεν υπολογίζει στα πλάνα του, στον τραυματία (από τον αγώνα με την Ερμιονίδα), Θανάση Ασημακόπουλο, ο οποίος έχει κάκωση στο γόνατο.