Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 15:19

Με την ίδια φιλοσοφία ξεκινά ο Ηρακλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με νεανικό ρόστερ αποτελούμενο από πολλά δικά του παιδιά και στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην Α1 τοπική, ο Ηρακλής Καλαμάτας θα ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη την προετοιμασία του.

Το ραντεβού του προπονητή Αρη Γαλανόπουλου με τους παίκτες έχει οριστεί στις 6.30 μ.μ. στα αποδυτήρια της ομάδας όπου θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό και στην συνέχεια η ομάδα θα βγει στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Οσον αφορά το φετινό ρόστερ, ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με 4 παίκτες που επιστρέφουν στις τάξεις του. Συγκεκριμένα επέστρεψαν ο γκολκίπερ Γιάννης Μπομπόνης από τα Πράσινα Πουλιά, ο Δημήτρης Βλαχάκης που αγωνιζόταν στην Α’ τοπική της Αχαίας πέρυσι, ο Κώστας Γκίζας από τον Ικαρο και ο Γιάννης Κωνσταντινίδης που επέστρεψε από την Νέδουσα.

Παράλληλα, στον Ηρακλή περιμένουν την επαναδραστηριοποίηση του Ηλία Βαΐτση, του 26χρονου μεσοεπιθετικού που μπορεί να δυναμώσει σημαντικά το ρόστερ.

Από την άλλη πλευρά έχουν αποχωρήσει οι Παναγιώτης Πραστέλλας, Γιώργος Μπακλαβάς, Ελβις Γκελγκέρια, Τζανέτος Παπαδέας και Μιχάλης Στραβάκος ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το αν θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Σπαντιδέας.

Τέλος, ο Ηρακλής θα προωθήσει στην πρώτη ομάδα 8 παίκτες από την παιδική του ομάδα. Ο λόγος για τους Γιάννη Κορμπή, Σταύρο Αδαμόπουλο, Αρμπέρ, Φίλιππα Παναγόπουλο, Κώστα Καψαμπέλη, Νίκο Διαμαντόπουλο, Εμμανουήλ Τσίνα και Παναγιώτη Αλάμαρα.