Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 15:45

Τον Δημήτρη Μπουντά απέκτησε ο Χανδριναϊκός

Γράφτηκε από τον

Την 7η του μεταγραφή πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο Χανδριναϊκός, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τον Δημήτρη Μπουντά (φωτό αριστερά).

Ο 26χρονος μέσος που τη χρονιά που πέρασε έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στον Τέλλο Αγρα από τον Τσικλητήρα Πύλου, είναι ο πιο έμπειρος σε σχέση με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα. Εχει αγωνιστεί σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών (Μεθώνη, Τσικλήτηρα Πύλου, Τέλλο Αγρα), έχει πολλές παραστάσεις και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Εκτός από τον Μπουντά, νέο απόκτημα είναι και ο 22χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Κολοκάθης, ο οποίος ήταν φοιτητής στην Καβάλα και επιστρέφει στην ομάδα μετά από 4 χρόνια. Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Καρούμπας, Βαγγέλης Ζούζουλας, Χρήστος Ράτσεφ και Γιώργος Μπακλαβάς, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα τα περισσότερα παιδιά, μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Κατσιγιάννης, Παναγιώτης Καλδής, Θανάσης Κούρταλης, Νίκος Καραμπάτσος, Ορεστ Σαχινάι, Γκατζίμ Μεμουσάι, Κώστας Καρλής και Στάθης Κλαρίδας.

Αρχίζει σήμερα προετοιμασία

Σήμερα στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασίας της για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο. Το ραντεβού είναι στο γήπεδο του Σουληναρίου, όπου θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα στα παλιά και τα νέα πρόσωπα και μετά από σύντομη ομιλία των μελών της διοίκησης και του νέου προπονητή Πέτρου Χιώτη θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση.

Με την ευκαιρία της “πρώτης” ο προπονητής κ. Χιώτης σε σχετική ερώτηση για τους στόχους του Χανδριναϊκού τη νέα χρονιά δήλωσε στο “Notosport”: “Στόχος είναι η ομάδα να πετύχει γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της ομάδας. Φυσικά να μπορέσουμε να συνδυάσουμε το ευ αγωνίζεσθαι με όμορφο ποδόσφαιρο.