Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018 17:33

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Θέλει άνοδο στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς διεξάγεται πλέον η προετοιμασία του Ακρίτα Κορώνης, καθώς από την περασμένη Δευτέρα εντάχθηκαν στις προπονήσεις και οι πιο έμπειροι παίκτες που απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Ακρίτας άλλωστε έχει μπει στο γήπεδο από τις 6 Αυγούστου και πριν από 3 μέρες, έγινε και ο αγιασμός, ώστε να πάει καλά η χρονιά. Τα ηνία στον πάγκο ανέλαβε ως γνωστόν ο Σωτήρης Μπουραντώνης, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Θ. Δασκαλάκης, Χρ. Μαραβέλας και Γ. Σακκάς. Το σημαντικό είναι ότι οι συνεχίζουν όλοι οι ντόπιοι παίκτες και τούτο σε συνδυασμό με τη μεταγραφική ενίσχυση κάνουν τους ανθρώπους της Κορώνης να αισιοδοξούν.

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης επισημαίνει ότι ο στόχος της νέας σεζόν είναι η ομάδα του να πρωταγωνιστήσει και να πάρει ένα από τα εισιτήρια της ανόδου, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.

Με Πανθουριακό την Κυριακή

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του θα δώσει την προσεχή Κυριακή ο Ακρίτας Κορώνης με αντίπαλο τον Πανθουριακό στο γήπεδο της Σπερχογείας. Στο ίδιο γήπεδο θα παίξει και με τη Σπερχογεία στις 5 Σεπτεμβρίου και στις 16 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Λογγάς. Ακόμα έχουν κλειστεί φιλικά με την Αναγέννηση Παραλίας στις 19 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στις 22 Σεπτεμβρίου εντός έδρας.

Στο κύπελλο Μεσσηνίας η Κορώνη θα παίξει σε διπλές αναμετρήσεις με το Δώριο 2 και 9 Σεπτεμβρίου.