Παρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 11:44

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μόνο νίκη πριν τα… δύσκολα - ξεκινά κρίσιμη σειρά αγώνων

Γράφτηκε από τον

Tην Κυριακή η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχθεί τον Ζακυνθιακό (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής με το τρία στα τρία που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμεί με τον Πανελευσινιακό.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το ματς με τον Ζακυνθιακό ακολουθεί μια κρίσιμη 6άδα αγώνων μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, όπου θα κριθούν πολλά για την συνέχεια.


Στο διάστημα αυτό οι Μεσσήνιοι θα παίξουν 4 ματς εκτός έδρας και μόλις δύο στο Δημοτικό Στάδιο, τα οποία μάλιστα θα είναι απέναντι σε δύο από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου, όπως είναι ο Πανελευσινιακός και ο Παναργειακός.
Ουσιαστικά δηλαδή δεν θα δώσει ούτε ένα θεωρητικά εύκολο ματς το επόμενο διάστημα, όπου θα κριθεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα και να μείνει ψηλά στην βαθμολογία.
Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου (και μετά το ματς με τον Ζακυνθιακό) η Καλαμάτα θα παίξει διαδοχικά με Ερμή Κιβερίου εκτός, Πανελευσινιακό εντός, με την δυνατή Βάρδα εκτός, ξανά εκτός με την Αχαϊκή, μέσα με τον Παναργειακό και εκτός με τον Αστέρα Μαγούλας.