Νίκος Τσουμπράκος

Νίκος Τσουμπράκος

Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 12:09

Δεν ανησυχούν στη “Μαύρη Θύελλα”

Η χθεσινή ένσταση του Παμίσου - ο οποίος θεωρεί εκπρόθεσμη την συμμετοχή της Καλαμάτας στο Κύπελλο Μεσσηνίας - απασχόλησε χθες τους ανθρώπους της “Μαύρης Θύελλας”, οι οποίοι ωστόσο δεν ανησυχούν.

 

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Αθανασόπουλου στο 12’ έδωσε νωρίς προβάδισμα στην “Μαύρη Θύελλα στο χθεσινό ματς με την Εράνη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο 71’ για να σφραγιστεί η νίκη – πρόκριση με ένα δεύτερο γκολ και στην συνέχεια να φτάσουν οι “μελανόλευκοι” στο τελικό 4-0.

 

Δράση για το Κύπελλο Μεσσηνίας θα έχουμε σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, εκεί όπου στις 5 μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Χανδριναϊκό.

 

Θετική ήταν η πρώτη εικόνα που παρουσίασε στους φιλάθλους της η Καλαμάτας, στο Κυριακάτικο φιλικό (2-0) με την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια έστειλε η “Μαύρη Θύελλα” στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε μπροστά στον κόσμο της.

 

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της θα δώσει σήμερα Κυριακή στις 5.30 μ.μ. η Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Τους αντιπάλους της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αλλά και τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν στην Β’ εθνική αναμένεται να μάθει σήμερα η Καλαμάτα.

Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 13:36

Χωρίς δέκα ο Πάμισος με Φαραί

 

Από το γήπεδο “Π. Μπαχράμης” ξεκινά την προσπάθειά του να φθάσει και πάλι μέχρι το τέλος της ...διαδρομής (ηττήθηκε στον περσινό τελικό από την Καλαμάτα) ο Πάμισος.

Σε ένα πολύ πιο ενθουσιώδες περιβάλλον σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η επίσημη πρώτη της “Μαύρης Θύελλας”.

Ενα παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών ενδέχεται να φιλοξενήσει η Καλαμάτα το Νοέμβριο.

Σελίδα 1 από 94

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ