Νίκος Τσουμπράκος

Νίκος Τσουμπράκος

 

 

Από σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Καλαμάτας. Οι τιμές φέτος θα είναι από 60 εώς 140 ευρώ ενώ θα υπάρχουν προνομιακές τιμές για διάφορες κατηγορίες.

Την τρίτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Καλαμάτα η οποία μετά τον Νίκο Κόκκαλη και τον Χρήστο Μίνγκα, απέκτησε τον Αγγελο Μπίζο.

Μετά την απόκτηση του έμπειρου Χρήστου Μίνγκα οι μεταγραφικές κινήσεις της "Μαύρης Θύελλας" αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 13:09

Η πρώτη εικόνα για τη νέα Γ’ εθνική

Με δύο ομάδες θα εκπροσωπηθεί και τη νέα σεζόν η Μεσσηνία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

 

Με τελείως διαφορετικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά στην Γ’ εθνική η “Μαύρη Θύελλα”.

Η χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA και UEFA, έβγαλε και μια είδηση που αφορά άμεσα την Κυπελλούχο Μεσσηνίας “Μαύρη Θύελλα”.

Ο σχεδιασμός του ρόστερ της "Μαύρης Θύελλας" ξεκίνησε με ανανεώσεις... 

 

Μπορεί ο ισχυρός αέρας να εμπόδισε τους αθλητές να κάνουν μεγάλες επιδόσεις στα “Παπαφλέσσεια”, η παρουσία όμως δύο στελεχών της κυβέρνησης στο Δημοτικό Στάδιο έβγαλε ειδήσεις.

Σπουδαίοι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό βρέθηκαν το Σάββατο στην Καλαμάτα για το διεθνές μίτινγκ στίβου “Παπαφλέσσεια”, που διοργάνωσε για μία ακόμα χρονιά ο Μεσσηνιακός.

 

Μετά την πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου στην τεχνική ηγεσία, στην “Μαύρη Θύελλα” έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν σε όλα τα επίπεδα την Καλαμάτα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σελίδα 1 από 93

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ