Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 20:36

Πράσινα Πουλιά και Πανηλειακός έδωσαν φιλικά στο "Fair Play"

Γράφτηκε από τον

 

Φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες υποδομής των Πράσινων Πουλιών και του Πανηλειακού πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο "Fair Play Mini Football Club".

Τα φιλικά παιχνίδια ήταν ανάμεσα στα τμήματα υποδομής Κ13, Κ11, Κ9 των δύο ομάδων.

Οι Αντώνης Μαυρέας και Παναγιώτης Πολίμος χρησιμοποίησαν όλα τα παιδιά που είχαν στη διάθεση του, περίπου στους 80 νεαρούς αθλητές.

Στα παιχνίδια που έγιναν οι ομάδες του Πανηλειακού πέτυχαν τρεις νίκες, από μία σε κάθε τμήμα. Στον αγώνα Κ13 κέρδισαν 5-3, στο παιχνίδι Κ11 νίκησαν 3-2 και στο ματς Κ9 επικράτησαν 3-1.

Ο προπονητής του Πανηλειακού στο παιχνίδι των Κ 13 χρησιμοποίησε τους Πετρόπουλο, Φώτη, Λινάρδο, Λυμπερόπουλο, Τσουκαλά, Νικητόπουλο, Κορομηλά, Αλεξόπουλο, Φραγκοπανάγο, Πατρινό, Καρβουνιάρη, Κατσαλά, Κόκκινο, Καραχάλιο, Ούκα.

Στο παιχνίδι Κ11 χρησιμοποίησε τους Λυμπερόπουλο, Τσέλα, Γεωργουλόπουλο, Βουρλούμη, Διονυσακόπουλο, Αβραμόπουλο, Καρακατσάνη, Νικολετάκη, Δρακόπουλο, Δημητρακόπουλο, Σμαρνάκη, Παναγιωτόπουλο, Πλέσσα, Αργυρόπουλο.

Στον αγώνα Κ9 έπαιξαν οι Λεμονής, Βασιλόπουλος, Στεφανόπουλος, Μαργαρώνης, Γιαννακόπουλος, Κουρούβανης, Κολλητήρης, Φελέρης, Δρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Πολυχρονόπουλος.

Οσον αφορά την ακαδημία των Πράσινων Πουλιών, θα συνεχίσει τα φιλικά την προσεχή Παρασκευή με τη Μάνη, ενώ θα παίξει ακόμη με Πανθουριακό και Πάμισο, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.

Ο Πανηλειακός δεν έχει ακόμη κάτι οριστικό, αλλά γίνεται προγραμματισμός ώστε να δώσει κι άλλα φιλικά το επόμενο διάστημα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ